27 Haziran 2010 Pazar

Bu gece unutulmaz

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi “Aşk-ı Memnu” için SuAda’da düzenlenen davetin yankıları devam ediyor.

Başrollerini Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya ve Nebahat Çehre’nin paylaştığı “Aşk-ı Memnu”nun merakla beklenen final bölümü, geçtiğimiz perşembe akşamı yayınlandı. Reyting rekortmeni dizi, finaliyle de Türkiye’yi ekrana bağladı.

Neredeyse tüm şehirlerde sokaklar boşaldı, dizi izlemeyenler bile ekran karşısındaki yerini aldı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da olay yaratan final, internet siteleri ve Tivibu’nun da kilitlenmesine yol açtı.

Dizi ekibi ise son bölümü SuAda’da düzenlenen özel davette izledi. KANAL D’nin düzenlediği, Doğan TV Holding CEO’su İrfan Şahin’in evsahipliğini üstlendiği geceye, iş, sanat, cemiyet ve basın dünyasından da birçok ünlü isim katıldı.

Gece, İrfan Şahin’in konuşması ile başladı. Şahin konuşmasında, “Aşk-ı Memnu” dizisini başarılı bir marka haline getiren, dizinin yapım ekibine, Kanal D yönetimine ve reklamlarıyla diziye destek olan reklamverenlere teşekkürlerini iletti.


Kanal D’nin hazırlıklarına 1.5 ay öncesinden başladığı ve çalışmalarını büyük bir itina ile sürdürüp tamamladığı “Aşk-ı Memnu Veda” gecesinin sonunda konuklar, Kanal D yönetimine başarı dileklerini iletti.


Kaynak:
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/15147035.asp?gid=222

2 yorum:

  1. diziyi seyretmediğim halde son bölümünü seyrettim iyi mi : =)

    YanıtlaSil
  2. bu diziyi seyretmemek mümkün mü yaa

    YanıtlaSil